Tanfolyamok

Schüssler-sók gyakorlati alkalmazása arcdiagnosztikával - KEZDŐ TANFOLYAM szülőknek, terapeutáknak, kozmetikusoknak, érdeklődőknek


A Schüssler-féle terápia során azokat az ásványi anyagokat pótoljuk a szervezet számára, melyekből hiányt szenved. A hiánytünetek megállapítása arcdiagnosztikával történik. A terápia minden életkorban alkalmazható, mellékhatásmentes, kiegészítője lehet a hagyományos gyógyszeres kezelésnek is. Számos betegség megelőzhető, illetve a kezdeti stádiumban visszafordítható ezzel az egyszerű módszerrel. A tanfolyamon az elméleti alapok mellett rengeteg gyakorlat fogja segíteni a tanultak elmélyülését.

Időpontok: 2017. április 8-9.
2017. május 27-28.

Részletek >>>

Kinesiology-tape a családban - WORKSHOP


A kineziológiai szalag (tape) az izmok, ízületek, ínszalagok stabilizálására, tehermentesítésére, gyorsabb regenerálódására használatos orvostechnikai és gyógyászati segédeszköz.

Az együtt töltött nap alatt megtanuljuk a tape ragasztási technikáit, tanulmányozzuk a főbb izomcsoportokat, és átvesszük a leggyakoribb problémák kezelési módjait. A kurzus ajánlott mindazoknak, akik szeretnének gyors, hatékony segítséget nyújtani családi és baráti körben, masszőröknek kiegészítő módszernek, sportolóknak önmaguk ragasztására probléma esetén és megelőzésként is.

Időpontok: 2017. március 12.
2017. április 23.

Részletek >>>

A Bach-virágterápia alapjai - WORKSHOP


Ha boldogabban, harmonikusabban szeretnél élni, megoldva lelki gondjaidat, legyőzve félelmeidet, ha változtatni szeretnél az élethez való hozzáállásodon, vagy ha valamely szeretted az, akinek ilyen segítséget szeretnél nyújtani, akkor ez a tanfolyam neked szól.

A kurzus során megtanulunk virágeszenciákat választani a különböző problémákra, akár magunk, akár mások számára. Betekintünk az egyes eszenciákhoz tartozó érzelmi állapotok jellemzőibe, és abba, hogy a terápia hatására milyen pozitív változásokra számíthatunk.

Időpontok: 2017. május 6.

Részletek >>>